Reacties: Acheampong, Praet en Hasi

ZONDAG, 9 NOVEMBER 2014, 20:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi zag een efficiënt Anderlecht: "Behalve die tien minuten dat zij beter waren, hebben wij de match gecontroleerd. Na de rust hebben wij drie, vier kansen gehad, en zij maar één, op hoekschop dan nog."


Anderlecht heeft de titel van herfstkampioen te pakken maar dat is voor de coach nooit niet belangrijk geweest: "Wij zijn nooit bezig geweest met die herfsttitel. Wij wilden vooral op de eerste plaats blijven staan. We hebben een moeilijke maand oktober gehad, waarin we niet altijd beloond werden voor ons spel en veel geblesseerden hadden. Als je dan ziet wat deze jongens de laatste week hebben getoond, moet ik mijn groep feliciteren. We hebben mentaliteit en kwaliteit getoond, en de wil om beter te worden. Als die andere jongens ook nog eens terugkeren uit blessure, zal het alleen maar beter worden."

Dennis Praet : "Dit was niet onze beste match, maar tactisch zat het wel goed. De eerste 20 minuten zijn we een beetje weggedrukt, daarna hebben we het goed beheerd. Het belangrijkste is dat we de drie punten pakken. Wat die discussie bij de vrije trap betreft: wie zich goed voelt, mag trappen. En Mitrovic wou absoluut trappen. Het is al vergeven."

Frank Acheampong: "Men dacht dat wij vermoeid zouden zijn door het drukke programma, maar toch hebben we opnieuw sterk gespeeld als een team en alles gegeven. Onze medische staf doet uitstekend werk om ons fit te houden. We doen alles wat ze ons zeggen, zodat we goed recupereren."







anderlecht-online forum