Besnik Hasi blikt vooruit naar zondag

VRIJDAG, 7 NOVEMBER 2014, 19:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag staat de wedstrijd tegen KAA Gent op het programma,meteen ook het duel voor de herfsttitel in de Jupiler Pro League. De coach beseft dat het geen gemakkelijke opdracht zal zijn.


Na de spectaculaire terugkeer in de Champions League-match bij Arsenal, wacht Anderlecht een rechtstreeks duel met Gent voor de herfsttitel in de Belgische Jupiler Pro League. ‘Voor ons is de uitdaging hetzelfde brengen als in de Champions League’, vertelde trainer Besnik Hasi.

Anderlecht-trainer Besnik Hasi is niet van plan om op de lauweren te rusten en wil met de drie punten terugkomen uit Gent: ‘Wij willen eerste blijven. Niet omwille van de herfsttitel die op het spel staat, die maakt niet zoveel uit. Maar wel voor de leidersplek, dat is toch iets apart. Het klopt dat die extra druk met zich meebrengt, maar die kunnen we wel aan."

‘Gent probeert alle aandacht op ons af te schuiven en zichzelf in de underdogpositie te manoeuvreren, maar speelt zelf ook goed voetbal. Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck is tactisch sterk en dat zijn teams goed spelen, bewees hij al in zijn periode bij KV Kortrijk. Maar wij hebben een mentale boost gekregen door die comeback tegen Arsenal. De uitdaging is nu hetzelfde als in de Champions League te brengen in de competitie", besluit de T1.



anderlecht-online forum