Uitslagen Europese tegenstanders

ZATERDAG, 1 NOVEMBER 2014, 23:05 - Garrincha

Omdat er dinsdag alweer Champions League-voetbal op de kalender staat, speelden de ploegen uit Groep D allemaal vandaag of gisteren. Arsenal, de tegenstander van Anderlecht, won ruim maar niet zonder moeite van de hekkensluiter.

Arsenal vindt pas laat het gaatje

Arsenal mocht voor het duel tegen Anderlecht opwarmen tegen hekkensluiter Burnley. De Gunners kregen tal van kansen, maar pas na zeventig minuten kon Alexis Sanchez de score openen. Calum Chambers en nog eens Sanchez diepten deze vervolgens nog uit tot 3-0. Tien minuten voor tijd vierde Theo Walcott zijn wederoptreden na negen maanden blessureleed.

Arsenal speelde met: Szczęsny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Arteta (63' Arteta), Oxlade-Chamberlain (80' Walcott), Sanchez, Cazorla, Wellbeck (80' Podolski)

Dortmund verliest Duitse topper

In Duitsland stond in de vooravond de topper tussen Bayern München op het programma. Dortmund kwam na een half uur op voorsprong toen Marco Reus een voorzet van Pierre-Emerick Aubameyang hard in doel kopte. Robert Lewandowski maakte twintig minuten voor het einde gelijk en een kwartier later gaf Arjen Robben Dortmund het nekschot. Door deze 2-1-nederlaag blijft Dortmund onderaan bengelen. Het staat nu zestiende.

Dortmund speelde met: Weidenfeller, Piszczek, Papastathopoulos, Hummels (46' Subotic), Durm, Kehl, Bender, Mkhitaryan, Kagawa (71' Grosskreutz), Aubameyang (81' Ramos), Reus

Galatasaray wint na doelpunt in blessuretijd

Gisteren al won Galatasaray met 2-1 tegen Kasimpasa, de club van oude bekenden Ryan Babal, Ryan Donk en Sanherib Malki. Kasimpasa kwam 0-1 voor, maar Burak Yilmaz maakte kort na de rust gelijk. Umut Bulut zorgde er in de 91e minuut toch voor dat de drie punten thuis gehouden werden.

Galatasaray speelde met: Muslera, Sarioglu, Chedjou, Kaya, Telles, Altintop (72' Dzemaili), Adin (46' Adin), Inan, Kurtulus, Colak (54' Sneijder), Yilmaz