Defour: "Zes op zes halen."

DINSDAG, 28 OKTOBER 2014, 19:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen trekt paars-wit naar het Guldensporenstadion in kader van de dertiende speeldag in Jupiler Pro League. Besnik Hasi en sterkhouder Steven Defour kijken alvast vooruit naar de wedstrijd van morgen.


“De twee nederlagen deden pijn en heel de groep was ontgoocheld. Nu moeten we echter opnieuw vooruit kijken, want morgen staat weer een moeilijke verplaatsing naar KV Kortrijk op het programma”, begint Steven Defour over de twee nederlagen tegen Standard en Arsenal.

Maar hij wil vooral positief vooruit kijken naar morgen: “In de volgende twee wedstrijden moeten we zes op zes halen. Dit moet niet enkel met mooi voetbal. Af en toe wat vechtvoetbal is echt geen schande. Het is ook belangrijk dat we de volle negentig minuten geconcentreerd blijven, want dat ontbrak soms de laatste weken.We moeten gewoon nog harder werken op training en ook tijdens de wedstrijden alles geven. Nadien volgen de resultaten wel”, aldus Steven Defour.

Ook coach Besnik Hasi kijkt vooruit: “We willen ons herpakken tegen KV Kortrijk, maar makkelijk zal dit niet worden worden. Ik ken Yves Vanderhaeghe zeer goed en hij gaat er alles aan willen doen om deze wedstrijd te winnen.”



anderlecht-online forum