Biglia: "Stond aan rand van depressie"

DINSDAG, 28 OKTOBER 2014, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er steeds meer op dat het vertrek van Lucas Biglia vorig jaar het resultaat is van een vechtscheiding. Nadat hij onlangs uithaalde naar Herman Van Holsbeeck, spuit de middenvelder opnieuw kritiek in de Italiaanse media.


Iedereen herinnert zich nog wel de winter van 2013. Nadat hij de kerstdagen in zijn thuisland Argentinië doorbracht, kwam Biglia niet opdagen voor het trainigskamp. Migraine, zo luidde de reden. Volgens anderen probeerde de toenmalige aanvoerder Anderlecht zo onder druk te zetten voor een transfer.

"Ik stond toen aan de rand van een depressie", zo vertelt Biglia nu in de Italiaanse media. "Tien dagen lang heb ik me opgesloten in een donkere kamer. Mijn hoofd stond op ontploffen en dokters gaven me erg veel medicijnen. Zelfs antidepressiva."

Aanvankelijk wilde Biglia de medicatie niet nemen, maar na een tijdje deed hij het toch. "Toen ben ik gaan inzien dat er meer is in het leven dan voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.