Ook beloften verliezen van Standard

DINSDAG, 28 OKTOBER 2014, 08:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een dag na de A-kern hebben ook de beloften van Anderlecht verloren tegen Standard. 1-2 werd het. De Rouches kwam voor de rust 0-2 voor, maar verder dan een aansluitingstreffer van Frank Mikal kwam Anderlecht niet meer.


Het eerste doelpunt van Standard werd gemaakt door Reda Jaadi, broer van Nabil die afgelopen zomer Anderlecht ruilde voor Udinese.

Bij Anderlecht viel ook de terugkeer van Alexandre De Bruyn te noteren. De middenvelder stond vele maanden aan de kant met een blessure.

In de tribune keek Gert Verheyen, coach van de nationale U19, aandachtig toe. Van Anderlecht-zijde kwam hij Herve Matthys, Samuel Bastien, Andy Kawaya en Alexis Scholl bekijken. Kawaya zat echter niet in de kern (want zat zondag op de bank bij de A-ploeg) en Scholl bleef de hele partij op de bank.

Score: 1-2

Doelpunten: 13’ Jaadi (0-1), 25’ De Sart (0-2), 68’ Mikal (1-2)

Anderlecht: Bossin, Denayer, De Medina, Matthys, A. D'Alberto, Tarfi, Bastien, Do Nascimento (61' Bourard), Mikal, Leya Iseka, Diallo (74' De Bruyn)

Standard: Pirard, Mmaee A Nwambeben, Flore, Van Den Ackerveken, Yasar, De Sart, Dussaut, Ngombo (65' Remacle), Jaadi, Badibanga (88' Biscotti), Milosevic (80' Delogu)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.