Overzicht huurlingen: Armenteros trefzeker

MAANDAG, 27 OKTOBER 2014, 12:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros was de meest opvallende Anderlecht-huurling dit weekend. Met twee doelpunten duwde hij zijn ex-club Heracles nog wat dieper in de put. Luka Milivojevic won de topper in Griekenland.


Voor Samuel Armenteros stond er een speciaal duel op de kalender dit weekend. Met Willem II nam hij het op tegen Heracles, de club waar hij zijn grootste successen kende en waar Anderlecht hem weghaalde. De Zweed scoorde twee keer en leidde Willem II zo naar een 1-3-zege. Drie minuten voor tijd mocht hij gaan rusten. Willem II staat nu negende. Heracles is laatste.

Guillaume Gillet ging met Bastia met 1-3 onderuit tegen Monaco. De middenvelder speelde de hele wedstrijd, maar ziet zijn ploeg wel naar een gedeelde voorlaatste plaats zakken.

Beter gaat het met het Olympiakos van Luka Milivojevic. De Grieken wonnen de topper tegen Panathinaikos met 1-0 en blijven zo op de tweede plaats, op drie punten van leider PAOK Saloniki. Milivojevic speelde de hele partij en pakte kort voor de rust een gele kaart.

In Cyprus speelde ook Thomas Kaminski negentig minuten. Zijn ploeg Anorthosis Famagusta versloeg Othellos met 1-0 en staat nu zevende op twaalf teams.

Voor Fede Vico was er opnieuw geen plaats in de selectie van Cordoba. Zijn club speelde 1-1 gelijk tegen Sociedad, maar blijft gedeeld laatste.

In de Nederlandse tweede klasse ging het Telstar van Jonathan Kindermans stevig onderuit tegen FC Eindhoven: 0-5 werd het. Kindermans maakte de hele afgang mee van de eerste tot de laatste minuut. Bij Eindhoven bleef Sebastiaan De Wilde, die vorig jaar de Anderlecht beloften ruilde voor Eindhoven, op de bank.

In de eigen tweede klasse speelde Eendracht Aalst 3-3 gelijk tegen Virton. Elis Koulibaly bleef de hele partij op de bank. Youri Lapage zat niet in de kern.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.