Vanden Stock is fier op zijn jonge ploeg

ZATERDAG, 25 OKTOBER 2014, 10:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock kan alleen maar fier zijn op de prestatie woensdag tegen Arsenal. Hij had nooit verwacht dat deze jonge ploeg zover al zou staan. Hij verwacht een overwinning morgen tegen Standard


"Het Arsenal bestuur vroeg mij zelfs hoe we met zo weinig middelen zo'n ploeg kunnen hebben", begint de voorzitter, "ik had nooit durven dromen dat we al zover zouden staan."

Roger Vanden Stock heeft er vertrouwen in dat Youri Tielemans zal bijtekenen: "Youri is er bovenop na een moeilijk seizoensbegin. Tot zijn twintigste moet Youri bij Anderlecht blijven. hij zal hier bijtekenen. Ik beschouw Tielemans net zoals Dennis Praet als één van mijn zonen."

"Dennis heeft een enorme evolutie gemaakt. Maar de nieuwe Zetterberg? Tja, de tijd dat een topper als Pär zeven jaar bij Anderlecht speelde, naar Olympiakos ging en terugkwam, is voorbij. We zien wat mogelijk is met Praet, maar nu heb je om de drie jaar een nieuwe kern. Alleen Deschacht blijft, Ollie zie ik niet als mijn zoon", vertelt de voorzitter lachend, "maar hij is wel een clubman."



anderlecht-online forum