Hasi over wissel Praet: "Wat een onzin"

VRIJDAG, 24 OKTOBER 2014, 20:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tijdens zijn persconferentie vanmiddag kreeg Besnik Hasi ook een vraag over de wissel van Dennis Praet woensdag. Volgens sommigen een slechte zet waarmee de zege verspeeld werd. Hasi is het daar niet mee eens en reageerde fel.


"Er wordt meer gepraat over een wissel dan over onze prestatie. Dat begrijp ik niet", zucht Hasi. "Ik begrijp de redenering niet dat het met Praet beter had afgelopen. We werden genekt door een voorzet van de zijkant en Najar die zijn man laat lopen. Wat heeft Dennis daarmee te zien?"

In de kranten werd nochtans veel aandacht besteed aan de wissel. "Ik las veel onzin. Onder meer dat het om een applauswissel ging. Hoe belachelijk is dat wel niet? Op de 88ste minuut en bij 1-0 een applausvervanging? Als we nu 5-0 hadden voorgestaan. Dan wel ja."

Hasi wil vooral het positieve van de wedstrijd tegen Arsenal onthouden. "We hebben fantastisch gepresteerd. Het enige wat ontbrak, was een tweede doelpunt. De laatste twee-drie minuten kropen we achteruit, maar daar kon ik niet veel meer aan doen. Arsenal heeft gewoon geluk gehad."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.