Anderlecht haalt nieuwe sponsor binnen

VRIJDAG, 24 OKTOBER 2014, 15:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

RSCA haalde het internationale verzekeringsbedrijf Allianz binnen als nieuwe sponsor de komende drie jaar. Allianz heeft al ervaring als investeerder bij buitenlandse voetbalclubs zoals Bayern Munchen en Nice.


"Het is redelijk uitzonderlijk dat we een nieuwe sponsor kunnen voorstellen in het midden van het lopende seizoen, en dit kan dan ook hopelijk een lange samenwerking opleveren. We hebben alvast dezelfde waarden, zoals klasse, sociale betrokkenheid en attractiviteit", vertelt Roger Vanden Stock op de persconferentie deze namiddag.

Meteen gingen er stemmen op dat Allianz zou aangetrokken zijn als nieuwe sponsor voor het Eurostadion. Allianz heeft al ervaring op dat vlak, denk maar aan de Allianz Arena van Bayern Muncen en Allianz Riveira van het Franse Nice.

Maar volgens Wilfried Neven, CEO van Allianz is dat nu niet aan de orde: "Wij gaan zeker niet op directe basis geld pompen in de bouw van dat stadion. Wat er achteraf kan gebeuren, laat ik open. Vandaag zetten we onze eerste stappen in het Belgisch voetbal bij RSC Anderlecht, en dat is wat telt. De rest is toekomstmuziek."









Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.