Anderlecht met puntje naar Brussel

ZATERDAG, 18 OKTOBER 2014, 19:52 - Michaël

1-1, dat is de eindstand na 90 minuten spelen in het duel tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht. In de eerste helft kwam paars-wit nog op achterstand maar Steven Defour maakte in de tweede helft gelijk.

KV Mechelen ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Het was Cordaro die na 20 minuten spelen met een pracht van een doelpunt het leer voorbij Silvio Proto schoot.

Anderlecht kwam moeilijk in de wedstrijd, pas tegen de rust toe raakte de Diesel opgewarmd en kwamen er enkele dreigingen.

Hasi bracht bij het begin van de tweede helft Frank Acheampong in en ging op de manier aanvallender spelen. Die beslissing leidde uiteindelijk in de 62e minuut tot de gelijkmaker door Steven Defour: 1-1.

Anderlecht drukte door en was duidelijk de baas op het veld, Mechelen kwam amper aan voetballen toe. Toch vielen er geen doelpunten meer en trekt paars-wit bijgevolg met één puntje terug huiswaarts.

Volgende week is het weer andere koek, want dan ontvangt Anderlecht op 22 oktober Arsenal.