Bram Nuytinck nog steeds out

VRIJDAG, 17 OKTOBER 2014, 15:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi zit met een defensief probleem. Bram Nuytinck is nog twee weken out en mist dus ook Arsenal. Chancel Mbemba is nog maar net terug van interlandverplichtingen en Anthony Vanden Borre kan nog geen drie wedstrijden aan.


"Bram Nuytinck is twee weken out en mist dus ook het Champions League-duel tegen Arsenal. Hij sukkelt nog steeds met zijn teenblessure en kreeg een terugval na de match tegen Dortmund. De medische staf heeft me gezegd dat het zeker niet verergerd is maar dat hij nu wel moet rusten" begint coach Besnik Hasi over zijn problemen achterin.

"Anthony Vanden Borre is wel weer inzetbaar maar kan nog geen drie wedstrijden per week aan. Ik heb in de krant gelezen dat hij zo goed had gespeeld bij de U21 maar dat vond ik dus niet. Hij heeft op training echter wel al progressie gemaakt en kan dus ofwel morgen ofwel dinsdag in principe spelen. Ook Chancel Mbemba is zeker niet 100%: hij keerde vermoeid terug uit Afrika - net als zijn collega-internationals Conté en Cyriac - en zou beter niet spelen maar centraal achterin heb ik écht geen andere optie. Hij speelt dus centraal met Heylen naast zich."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.