U21 Cup: White Star-RSCA 0-4

DONDERDAG, 16 OKTOBER 2014, 06:34 - emjomi

De paars-witte beloften werkten gisteren hun derde wedstrijd af voor de Beker Van België. Met drie overwinningen is RSCA gekwalificeerd voor de volgende ronde.

Tijdens de rust stond de score op 0-3 met doelpunten van Aaron Leya Iseka, Samy Bourard en Glenn Leemans die op de linksback Alexis Scholl vervangt.

Liam Bossin deed tijdens de eerste helft enkele mooie reddingen waardoor zijn netten schoon bleven.

In de tweede helft bracht Boubacar Diallo de score op 0-4, meteen ook de eindstand.
Met dank aan purpleketje, onze reporter ter plaatse.