Vanden Borre is klaar voor comeback

WOENSDAG, 15 OKTOBER 2014, 18:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre stond vandaag de pers te woord in het oefencentrum van Neerpede en hij staat te popelen om terug te spelen en zijn basisplaats te veroveren. "Ik ben er fysiek en mentaal opnieuw klaar voor" aldus Vanden Borre


"Langdurig geblesseerd zijn is altijd lastig, zeker in het begin. Voor een voetballer is niet kunnen spelen het ergste dat er bestaat. Maar ik heb van iedereen veel steun gekregen: de staff, ploegmaats, mijn entourage. Daardoor werd het makkelijker om ermee om te gaan" vertelt Vanden Borre over de periode na zijn kuitbeenbreuk.

Verwacht wordt dat de rechterflankverdediger zijn wederoptreden zal maken zaterdag tegen KV Mechelen: "Of ik speel of niet, dat is de beslissing van de coach. Ik heb al met de reserven gespeeld en heb geen hinder ondervonden. Ik heb dus ook geen schrik om te hervallen. Om helemaal fit te geraken, moet ik wel spelen. Ik denk dat we een goed seizoensbegin achter de rug hebben en dat we op de ingeslagen weg moeten voortgaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.