Ook in Servië zijn overtollige kilo's een thema

DINSDAG, 14 OKTOBER 2014, 07:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl hij hier in België al heel wat kritiek te verwerken kreeg in verband met zijn overtollige kilo's is Aleksander Mitrovic en zijn vetrolletjes, ook het gespreksonderwerp in Servië. Zoals altijd reageert de Serviër gelaten.


Aleksander Mitrovic is momenteel in Belgrado met de nationale ploeg van Servië voor de EK-kwalificaties. Zaterdag eindigde Servië - Armenië op een gelijkspel. Aleksander Mitrovic viel het laatste kwartier in maar bracht ook niets meer bij.

Zijn mindere vorm en overgewicht zijn daar dus ook het gespreksonderwerp. Bondscoach Dick Advocaat neemt het op voor zijn spits: "Mitrovic is een kwaliteitsvolle spits en hij moet zich vooral comfortabel voelen in zijn lichaam. Natuurlijk zijn wij ons ook bewust van zijn problemen. Wij stelden net als u vast dat hij een paar ponden meer weegt dan hij zou mogen. Maar als hij goed speelt, is dat geen probleem. Wat is één kilo te veel als hij straks scoort?"

Mitrovic zelf reageert zoals altijd gelaten op alle kritiek: "Ik geniet van deze interlandbreak, want daarvoor was ik erg vermoeid. Al die kritiek en die venijnige commentaren die ik kreeg, maken mij niet uit. Ik zal scoren en bewijzen dat ik helemaal klaar ben voor de EK-kwalificaties en de Champions League met Anderlecht."



anderlecht-online forum