Mitrovic moet nog stappen zetten op dit niveau

DONDERDAG, 2 OKTOBER 2014, 09:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Opmerkelijk gisterenavond, Aleksander Mitrovic die uitgefloten wordt bij zijn wissel. Terecht of onterecht? Uitfluiten is sowieso 'not done' maar de enige manier voor de fans om hun ongenoegen te uiten. Een spijtige zaak.


Gisteren is nog maar eens bewezen dat er een hemelsbreed niveauverschil is tussen de Belgische competitie en de Champions League. Mitrovic liep er maar gelaten bij en had zijn werkkracht blijkbaar in de kleedkamer laten liggen. Hij mistte twee kansen, al was die tweede er heel dicht bij en strandde die op de paal. Het is vooral die houding die fans op hun zenuwen werkt. De Serviër lijkt zichzelf over het veld te slepen en haalde dan ook de onvrede van de fans op zijn nek met als gevolg een stevig fluitconcert bij zijn wissel.

"Mitrovic had kunnen scoren, maar hij was niet alleen", verdedigt Bram Nuytinck de spits. "Iedereen is verantwoordelijk voor deze nederlaag. Daarom is het jammer dat één speler het gelag moet betalen. 'Mitro' heeft een sterk karakter en zal er zich wel overzetten. Hij zal er in de komende wedstrijd tegen Racing Genk wel staan."



anderlecht-online forum