Baseggio: "Ze moeten aanvallen"

WOENSDAG, 1 OKTOBER 2014, 11:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio gelooft erin dat zijn ex-ploeg iets kan forceren tegen Borussia Dortmund. Maar dan moet paars-wit vooral moedig en zonder angst aanvallend spelen. Van in het begin druk zetten om zo de Borussen te destabiliseren.


"Borussia is een voetbalmachine die moet worden gerespecteerd, maar niet te veel! Als Anderlecht een kans wil maken om vanavond te winnen, moeten ze aanvallen! Paars-wit moet aan de wedstrijd beginnen met het idee dat ze gaan winnen. Direct druk zetten op een team dat zeker voor de moment twijfelt aan zichzelf en zo kan je ze destabiliseren. Om dit te doen, zal er een goede balans nodig zjin tussen aanval en verdediging en ik denk dat Defour, met Tielemans aan zijn zijde, een hele dominante rol zal hebben", zegt Walter Baseggio.

"Het moet maar eens gedaan zijn met te denken dat Anderlecht geen grote ploegen kan verslaan in de Champions League. Je weet nooit dat het op een dag kan keren", voegt hij eraan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.