Klopp: "Tuurlijk ken ik Youri Tielemans."

DINSDAG, 30 SEPTEMBER 2014, 21:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Net als Besnik Hasi gaf ook Dortmund coach Jürgen Klopp een persconferentie. Dortmund verloor al een paar wedstrijden door fouten van de verdediging gaf Jürgen Klopp toe. Hij ziet ook een Anderlecht dat vooruit gegaan.


"Anderlecht is verbeterd in de afgelopen jaren", begint de Dortmund coach, "Het is leuk om ze te zien spelen, ze zijn meer volwassen. Ze hebben een goeie mix tussen ervaren en talentvolle jonge spelers. Ze speelden goed tegen Galatasaray en ook tegen Club Brugge."

Jürgen Klopp heeft zijn huiswerk goed gedaan: "Natuurlijk ken ik Youri Tielemans, ik ken ook Praet en hij is een goede speler. Er zijn ook nog andere goeie speler en het is leuk om hen in actie te zien."

Defensieve fouten

Net als Mats Hummels geeft de Dortmund coach toe dat ze wedstrijden verloren hebben door fouten in de verdediging, maar ook omdat ze niet zoveel kansen konden creëren. Ook zitten ze bij Dortmund met een aantal gekwetsten en het is moeilijk als je elke wedstrijd een andere ploeg op het veld moet zetten. "Morgen hebben we een sterke tegenstanders, het topteam in het Belgische voetbal", besluit Klopp.





anderlecht-online forum