"Respect voor de tegenstander, maar geen schrik"

DINSDAG, 30 SEPTEMBER 2014, 20:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat de Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund op het programma. Vanavond stond Besnik Hasi de massaal opgekomen pers te woord. "We spelen thuis en dan kunnen we altijd iets meer", aldus de coach.


"Voor de wedstrijd tegen Galatasaray zei iedereen dat we zwaar gingen verliezen, maar we speelden heel goed en pakten oververdiend een punt. We verdiende zelfs meer dan dat. Nu spelen we tegen Borussia Dortmund. Een Europese topclub dat zelfs met al hun geblesseerden nog steeds een bijzonder sterk elftal heeft. We hebben respect voor de tegenstander, maar geen schrik. We spelen thuis en dan kunnen we altijd iets meer. Bovendien weten we niet waar de limieten liggen van deze jonge ploeg", vertelt Besnik Hasi op de persconferentie.

Te vroeg voor Anthony Vanden Borre en Facrice N'Sakala.

Dennis Praet en Bram Nuytinck zijn nog onzeker. "Dennis traint vandaag mee met de groep. Daarna beslissen we of hij al dan niet kan spelen. Voor Bram ligt de situatie iets anders want vooraan hebben we meer wisselmogelijkheden dan in de verdediging. Morgen gaan we kijken of hij kan fit genoeg is om te spelen. Al dan niet met een injectie", aldus de coach.

Voor Anthony Vanden Borre en Fabrice N'Sakala komt de wedstrijd van morgen sowieso te vroeg.



anderlecht-online forum