Twee ex paars-witte jeugdspelers bij Patro Eisden

WOENSDAG, 24 SEPTEMBER 2014, 10:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Davy Sroka en Joeri Vastmans speelden ooit nog bij de jeugd van Anderlecht. Voor beide spelers van Patro Eisden is dit een droomaffiche. "Toen Anderlecht uit de trommel uit de trommel kwam, kreeg ik kippenvel", zegt Joeri Vastmans


"Dit is een droomaffiche. Mijn vader begon zowaar te wenen", bekent Davy Sroka, die tot zijn vijftiende bij Anderlecht bleef. Joeri Vastmans bleef nog vier jaar langer. Gedurende die periode speelden ze het internationaal toernooi te Bierkeek met onder andere Benji De Ceulaer.
Joeri Vastmans raakte tot in een ruime A-kern: "Ik heb een paar keer met Deschacht en Vanden Borre getraind. En ook even met Kompany, die toen als jong manneke kwam piepen."

Kers op de taart

"Dit bekerduel is de kers op de taart", bekennen beide spelers "Voor de meeste spelers is dit de match van hun leven, zeker voor Davy, hij is nog altijd zwaar fan van Anderlecht." Davy Sroka geeft zelfs toe een mini abonnement te hebben voor de komende Champions League campagne: "Ik kijk naar die mannen op. Behalve vanavond. Dan zijn het 90 of 120 minuten geen helden. Het is te hopen dat zij ons onderschatten en wij een superdag kennen. Alleen dan is een stunt mogelijk."



anderlecht-online forum