Besnik Hasi blijft ambitieus

WOENSDAG, 24 SEPTEMBER 2014, 10:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Het is van 2008 geleden dat Anderlecht de beker won en als het aan coach Besnik Hasi ligt is hij dit seizoen eindelijk weer voor paars-wit. De coach besprak enkele spelers naar aanleiding van de match van vanavond.


"Neen, Mitrovic is niet moe," begint de coach, "ik wissel hem elke match hé. Het stoort mij niet dat hij telkens woest is. Ik ken zijn mentaliteit en hij weet dat hij mijn eerste spits is."

Matias Suárez opstellen houdt altijd risico in: "Mati moeten we soms beschermen tegen zichzelf. Nu zijn kruisbanden blessure genezen is, heeft hij last van een oude blessure aan de andere knie. Maar Mati wil zelf alles spelen. Daarom moeten we goed overleggen met de medische staf om te zorgen dat hij geen terugval krijgt, maar mits goede begeleiding kan hij meer spelen."

Olivier Deschacht

"Deschacht is mijn oudste speler, maar hij speelt één van zijn beste seizoenen. Eigenlijk wilde ik dit jaar meer de kaart van N'Sakala trekken, maar zolang Ollie dit niveau aanhoudt heb ik geen reden om te wisselen Deschacht heeft concurrentie nodig, maar nu ook N'Sakala geblesseerd is blijft hij presteren." aldus nog de Besnik Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.