Geen Praet en Defour in bekerduel

DINSDAG, 23 SEPTEMBER 2014, 15:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen gaat Anderlecht op bezoek bij Patro Eisden in kader van de zestiende finales voor de Cofidis Cup. Besnik Hasi gaf al enkele details vrij over de opstelling, zo komen Dennis Praet en Steven Defour niet aan de aftrap.


Achteraan kiest Besnik Hasi wel voor dezelfde opstelling als tegen Cercle Brugge: Maxime Collin, Michaël Heylen, Chancel Mbemba en Olivier Deschacht. "Ik heb daar momenteel weinig alternatieven, en je moet ook niet teveel willen veranderen", begint coach Besnik Hasi.

"We willen op drie fronten meestrijden, we hechten veel belang aan de beker. Dat komt door een mentaliteitswijziging: we hebben nu een jonge ploeg, die gasten willen alle matchen winnen. Ik heb Eisden ook driemaal laten scouten, en een zege wordt niet evident: ze hebben een sterk spitsenduo dat de bal kan bijhouden en acties kan maken. En een bekermatch op verplaatsing is trouwens altijd moeilijk: je krijgt een aparte sfeertje."

Nathan Kabasele en Gohi Bi Cyriac starten in de basis.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.