Verzamelde reacties en nieuwssprokkels

ZONDAG, 21 SEPTEMBER 2014, 09:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet moest tijdens de opwarming verstek geven wegens te veel last aan de kuit. Hij werd door Besnik Hasi bijgevolg uit voorzorg niet opgesteld tegen Cercle Brugge.


"Dennis had te veel last om te spelen en ik wou geen risico nemen", aldus de trainer. "Praet heeft er een pracht van seizoensdebuut op zitten en het had spijtig geweest moest ik ik door op te stellen enkele weken kwijt zijn."

Hierbij dan ook enkele reacties van het duel tegen Cerlce.

Steven Defour: "Mooie wedstrijd voor ons team, we hadden veel meer kunnen scoren maar ben toch blij met de drie punten."

Michaël Heylen: "Ik beschouw het feit dat ik opgesteld werd als enorme blijk van vertrouwen. Ik was niet nerveus want ik heb al meer dan dertig duels gespeeld met Kortrijk. Ik voel me wel schuldig door het eerste doelpunt. Niemand nam het me kwalijk maar ik besef dat ik het beter had moeten doen."

Besnik Hasi: "Wat mij frustreerde is dat de we enorm veel energie hebben moeten verbruiken om het duel tocht te winnen. De tweede tegengoal wijt ik aan vermoeidheid en nonchalance. De bedoeling was snel starten en scoren opdat we dan zouden kunnen controleren. Dat lukte niet helemaal. Maar over het gebrachte spel ben ik wel tevreden."



anderlecht-online forum