Verzamelde reacties

WOENSDAG, 17 SEPTEMBER 2014, 07:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

We hebben voor u de belangrijkste reacties kort samengevat. We beginnen met Dennis Praet die in de tweede helft de 1-0 op het scorebord wist te zetten. We hebben ook nog onder andere Davy Roef en Besnik Hasi.


Praet: "De ontgoocheling is enorm. Na 75 minuten moest ik er wel af met een contractuurscheurtje in de kuit. De goal was misschien wel een typische Praet-goal. Ik probeer het wel vaker op die manier, best een mooie goal."

Davy Roef: "Die late goal is zuur als je zo lang de nul kan houden. Ik schrok wel van mezelf dat ik zo weinig zenuwen had. Natuurlijk hoop ik dat ik nog meer wedstrijden kan spelen maar wil nu de club al bedanken voor het vertrouwen." De doelman mocht trouwens na afloop van het duel een applaus ontvangen van al de spelers voor zijn uitmuntende prestatie.

Roger Vanden Stock: "We hadden misschien kunnen winnen met 0-2 of 0-3 maar toch weet nu heel Europa dat we gelijk gespeeld hebben op Galatasaray. Natuurlijk zijn we ontgoocheld maar dit geeft hoop op de rest van de campagne."

Besnik Hasi: "Alles zat goed, het enige wat ontbrak was efficiëntie. Vandaar dat ik toch ontgoocheld ben. Het is spijtig dat we de drie punten niet gepakt hebben, maar we kunnen nog groeien. Roef heeft het uitstekend gedaan, hij is koel gebleven, hij heeft gewoon gedaan wat hij altijd doet. Klasse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.