Defour man van de match bij debuut

ZATERDAG, 13 SEPTEMBER 2014, 16:53 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Via ons beoordelingssysteem kunnen jullie ons laten weten hoe hoog jullie de prestatie van een bepaalde speler in een bepaalde wedstrijd inschatten. Dat leverde de afgelopen weken weer een aantal interessante cijfers op.


Zo was Steven Defour bij zijn debuut tegen Waasland-Beveren op speeldag vijf meteen man van de match met een score van 7.2. Een week eerder haalde de jonge Leander Dendoncker het tegen Westerlo met 6.6.

Op speeldag zes haalde Dennis Praet met een score van 8.3 de titel binnen. Voor Praet was het al de vierde keer dat hij tot man van de match werd verkozen. Eerder deed hij het ook op speeldag één tot drie.

Het is dan ook niet bepaald verrassend dat Praet momenteel op kop staat in onze MVP-competitie. Praet haalde een gemiddelde van 6.92, zijn eerste achtervolger, Chancel Mbemba, volgt met 5.7 op ruime achterstand. Bram Nuytinck vervolledigt met 5.52 het voorlopige podium.

Enkel spelers die in zes verschillende competitiewedstrijden aantreden, worden opgenomen in ons klassement. Spelers als Defour staan momenteel dus nog niet in de ranking.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.