Anderlecht wint na zwakke wedstrijd

ZONDAG, 24 AUGUSTUS 2014, 16:23 - Michaël

Anderlecht is er zondagnamiddag in geslaagd de drie punten in het Astridpark te houden na een zuinige 1-0 overwinning van Waasland-Beveren. Nathan Kabasele was degene die in de tweede helft het enige doelpunt kon scoren.

Bensik Basi begon met Nathan Kabasele en Mathias Suarez aan het duel. Steven Defour nam plaats voor de eerste keer plaats in de basis.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn want die was maar flauw, of om het met de woorden van Filip Joos te zeggen "er werd gezapig gevoetbald.".

In de tweede helft was het Anderlecht die beter uit de kleedkamer kwam en druk zette op de tegenstander. Dat resulteerde na tien minuten in de 1-0 dankzij Kabasele.

Op het einde kwam Waasland-Beveren nog opzetten maar paars-wit hield goed stand en pakt zo weer de volle buit.