Anderlecht wint met 0-2 van Oostende

VRIJDAG, 1 AUGUSTUS 2014, 22:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is er vrijdag in geslaagd de drie punten mee naar Brussel te nemen na een 0-2 winst van Oostende. Het waren wie anders dan Mitrovic en Suarez die beide doelpunten konden scoren


In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar volledig in evenwicht, al kan je ook zeggen dat Anderlecht geen antwoord vond op het voetbal van de kustploeg want eigenlijk was Oostende toch de betere.

Pas na een half kwam paars-wit beter in de match maar echt goed voetbal zagen we niet.

In het begin van de tweede helft was Oostende direct gevaarlijk en het was even wachten op een kans van Anderlecht. Maar als een duivel uit een doosje was daar ineens Mitrovic die op aangeven van Praet de 0-1 in de netten kon werken.

Op het einde mocht ook nog Leander Dendoncker aandraven om meer zekerheid te bieden in de verdediging. Het waren de allereerste speelminuten voor de speler in de eerste klasse.

Op het einde had Acheampong nog een heel grote kans op de 0-2 maar hij besloot naast. Maar Suarez was even ndien wel bij de pinken en zette de 0-2 dan toch op het scorebord.

Score: 0-2
Goal(s): 58' Mitrovic 0-1, 93' Suarez 0-2

KV Oostende:Ovono, De Schutter, Schmisser, Brillant, Lukaku J., Siani, Jali (76' Wilmet), Berrier, Canesin, Coulibaly, Ruiz (76' Ruytinx)
RSC Anderlecht:Kaminski, N'Sakala, Mbemba, Nuytinck, Deschacht, Najar, Milivojevic, Tielemans, Praet (79' Acheampong), Cyriac (67' Suarez), Mitrovic (86' Dendoncker)

Geel: 34' N'Sakala, 67' Brillant
Rood: -

Scheidsrechter: Joeri Van den Velde
Stadion: Albertparkstadion



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.