Vanden Borre: "Doel is voor de helft bereikt"

DONDERDAG, 27 FEBRUARI 2014, 15:31 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik ben heel tevreden, dit is een nieuwe stap vooruit voor mij", reageert Anthony Vanden Borre. "Ik blijf er wel rustig bij, ook al ben ik erg blij. Het was moeilijk om van nul te moeten beginnen", gaat hij verder.


Doel is voor helft bereikt
"Alles is veranderd tijdens die periode. Opnieuw beginnen is niet gemakkelijk. Dit was wel een doel, en nu is dat doel al voor de helft bereikt. Ik had geen club meer. Ik ben dan begonnen bij de U21 van Anderlecht. Daarna heb ik moeten knokken om in de kern van de eerste ploeg te geraken. Dan moest ik geselecteerd worden voor de wedstrijdkern en daarna was het wachten op een kans in de basis."

Naar daar met winnaarsmentaliteit
"Ik heb alles te danken aan hard werk. Daar ben ik altijd voor gegaan. Deze selectie neem ik niet als vanzelfsprekend. Het is ook geen reactie om mee te gaan naar het WK. Het is één stap vooruit, daarna zien we wel. Ik ga naar daar met dezelfde mentaliteit waarmee ik nu alles tegemoet ga. Ik ga er mijn best doen en ik ga naar daar met een winnaarsmentaliteit. Simpel eigenlijk", sluit de speler af.



anderlecht-online forum