Meet en Greet vanuit het oogpunt van een fan

WOENSDAG, 26 FEBRUARI 2014, 19:08 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren vond er een meet and greet plaats tussen supports en spelers van Anderlecht. De fans kregen deze meet and greet cadeau bij de aankoop van de exclusieve versie van het RSCA fotoboek.


Dat kostte hen wel 350 euro maar ze hadden het er voor over. Tussen de supporters bevonden zich ook Coralie en haar vader, beiden al jarenlang supporters in de N2 N4.

Onze medewerker Patrick had een gesprek met hen en vroeg hen hoe ze de meet and greet beleefd hebben, en vooral of het wel die 350 euro waard was.

"Ik heb absoluut geen spijt dat ik zoveel uitgegeven heb want dit is een gebeurtenis dat ik wellicht niet snel meer zal meemaken, wellicht nooit meer", aldus Coralie. "Moesten ze dit opnieuw organiseren, ik wil gerust hetzelfde bedrag neerleggen want ik heb een fantastische namiddag beleefd."

"We waren hier om 13 uur en tot 14 uur mochten we in de zitruimte wachten op de spelers. In feite is dit hun ontspanningsruimte met onder andere een biljard, kickertafel, televisies, ... . Ze waren er allemaal, buiten Demy De Zeeuw. We hadden tijd om met hen te praten handtekeningen te verzamelen, foto's te nemen en veel meer."

Het was dus voor jou een bijzondere gebeurtenis? "Absoluut, ik kon van dichtbij met de spelers praten, zonder stress en ze mochten op alles een antwoord geven (buiten op vragen over de coach)."

Buiten de spelers, waren er nog anderen aanwezig? "Jazeker, Besnik Hasi, John van den Brom en David Steegen waren al zeker daar. Ik denk ook Herman Van Holsbeeck."

"Om 14.30 uur mochten we dan de training bijwonen maar helaas waren er maar 11 spelers op het veld. De anderen bleven binnen voor verzorging of vertrokken naar huis want ze hadden al een training 's ochtends achter de rug."

Om af te sluiten, heb je nog een exclusief nieuwtje? "quot;Ja zeker! Chancel Mbemba heeft me toevertrouwd dat Anderlecht kampioen zal worden omdat we de resterende negen punten zullen pakken en Standard zeker nog zal verliezen."

Hartelijk dank aan Coralie voor het interview.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.