"Anderlecht-jeugd is niet goed omringd"

DINSDAG, 25 FEBRUARI 2014, 13:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In La Tribune namen Philippe Albert en Olivier Doll het gisteren op voor de Anderlecht-jonkies. "Het is niet eerlijk dat de slechte resultaten op hun rug worden afgeschoven", zo klonk het. "Er is niemand om hen raad te geven."


Afgelopen weekend gaf Herman Van Holsbeeck zichzelf in een interview 0 op 10 voor de winterse transferperiode. "Eigenlijk is hij zo nog te lief voor zichzelf", zegt Albert. "Hij zou ook de transferperiode voor het seizoen moeten meetellen. Er werd toen enorm veel geld uitgegeven aan spelers die elke week op de bank zitten. En intussen wordt het slechte seizoen afgeschoven op de jeugd. Ik vind dat niet normaal."

Bij Standard en Club Brugge staan ook tal van jonge spelers in de ploeg. "Maar daar zijn ze goed omringd", gaat de oud-verdediger van paars-wit verder. "Op dit moment is er enkel Silvio Proto die hen stuurt, maar als doelman staat die veel te ver. Verder is er niemand en dat is momenteel het probleem." Olivier Doll sluit zich hierbij aan. "Er ontbreken één of twee spelers om de jongeren te sturen. In dat opzicht was het niet slim om Marcin Wasilewski te laten gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.