"Anderlecht moet Peter Maes halen"

DINSDAG, 25 FEBRUARI 2014, 09:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Extra Time werd er gisteren onder meer gesproken over John van den Brom. "Het zou me verbazen mocht hij volgend seizoen nog bij Anderlecht zijn", vertelde Peter Vandenbempt. Peter Maes wordt gesuggereerd als opvolger.


"Behoudens een mirakel, waarbij Anderlecht nog tweede wordt, denk ik niet dat Van den Brom aan een derde seizoen als Anderlecht-coach begint", zei Vandenbempt. "Daarvoor is er te veel gebeurd, er was te veel kritiek. Eigenlijk is de situatie zelfs moeilijk houdbaar tot het einde van het seizoen. Maar hij zal wel mogen blijven. Wie kan nu nog iets veranderen?"

Over wie Van den Brom moet opvolgen, waren de gasten eensgezind. "Als ik Anderlecht was, zou ik niet twijfel en Peter Maes halen", vertelde Johan Boskamp. "Bij alle ploegen waar hij zat, leverde hij goed werk." Ook Vandenbempt breekt een lans voor de Lokeren-coach. "Als je het risico neemt om in zee te gaan met een vrij onbekende Nederlandse coach zonder palmares, moet je ook een kans durven geven aan een Belg met palmares die de competitie en het huis kent."



anderlecht-online forum