"Optie in contract is nog niet gelicht"

MAANDAG, 24 FEBRUARI 2014, 07:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Het bestuur staat nog steeds achter John van den Brom en hij doet het seizoen uit", klinkt het nog steeds, ook na de achtste nederlaag dit seizoen tegen Lokeren.


Zondagavond in Stadion kwam natuurlijk ook Anderlecht ter sprake en daar werd bekend dat de optie in het contract met Van den Brom nog niet gelicht is.

Aad de Mos: "Ze hebben een beleid uitgestippeld waar ze niet meer van terug kunnen. Ook, Van den Brom zal een goed contract hebben bij Anderlecht". Hierop kon Tom Coninx toevoegen dat de optie in het contract nog niet gelicht is.

"De optie voor het volgend seizoen moet wel nog gelicht worden, dat hebben we vernomen van de woordvoerder, David Steegen. Het einde van het seizoen kan ook wel eens het einde van Van den Brom zijn."

"Maar met de play offs weet je natuurlijk nooit", aldus De Mos. "Dit wordt een heel belangrijk weekend. Gaat Brugge winnen, gaat Anderlecht winnen van Genk? Door die deling van twee punten blijft alles toch weer open liggen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.