Overzicht uitgeleende spelers

ZONDAG, 23 FEBRUARI 2014, 17:09 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met ons wekelijks overzicht van uitgeleende Anderlecht-spelers beginnen we deze keer in Oostende, of kunnen we het klein-Anderlecht noemen? Feit is dat de verhuurde Anderlecht-spelers het daar goed doen.


Het was namelijk Fernando Canesin die tien minuten voor tijd de 3-2 op het scorebord plaatste waardoor Oostende de drie punten thuis hield. Fede Vico mocht in 57ste minuut invallen, Jordan Lukaku is nog steeds geblesseerd.

Kortrijk ging dan weer thuis verliezen van Bergen. Michaël Heylen speelde een goede wedstrijdstrijd en dat werd weer beloond met 90 minuten speeltijd.

Dalibor Veselinovic speelt om 20.30 uur tegen Genk. Bij winst van Waasland kan het de kloof met Leuven vergroten en komt een nieuw jaar eerste klasse dichtbij.

Sinds de winterstop is Zulte Waregem minder goed bezig, het verloor nu van Charleroi en dit met 3-2. Mehdi Tarfi was niet opgenomen in de selectie.

In Nederland komt zondagnamiddag om 16.30 uur Feyenoord in actie tegen Twente. Samuel Armenteros moet zich tevreden stellen met een plaats op de bank.

Nathan Kabasele speelde dan weer wel 90 minuten bij De Graafschap. Zijn ploeg won met 1-4 van Achilles '29. Bij Helmond Sport stond Andreas Luckermans tot de 76ste minuut op het veld tegen Willem II. Beide ploegen moesten zich tevreden stellen met een punt: 1-1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.