Voorbeschouwing: Lokeren - Anderlecht

VRIJDAG, 21 FEBRUARI 2014, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Drie punten en liefst ook goed voetbal: dat is waarvoor Anderlecht vanavond naar Lokeren trekt. Welke elf dit moeten afdwingen, daar hebben we het raden naar. Maar mogelijk zijn het dezelfde als vorige week tegen Bergen.


De grootste kritiek die John van den Brom de afgelopen week te verwerken kreeg, was zijn steeds wijzigende veldbezetting en tactiek. Hoewel heel wat spelers hun steun betuigden aan de coach, werd er toch geopperd dat een vaste spelwijze welkom zou zijn.

Het zou ons niet verbazen mocht Van den Brom, die openstaat voor de mening van zijn spelers, gehoor geven aan deze oproep. Dit zou betekenen dat Mitrovic en Pollet opnieuw op de bank starten, net als Praet.

Bij Lokeren heeft Peter Maes heel wat minder hoofdzorgen. De Waaslanders moeten het straks wel doen zonder hun metronoom Persoons (geschorst) en de geblesseerde doelman Copa. Een aderlating, maar hun vervangers weten perfect wat hen te doen staat in het strakke systeem van Maes.

Aftrap: 20.30 uur
Stadion: Daknam
Scheidsrechter: Jérôme Efong Nzolo

: : : LOKEREN : : :

Mogelijke opstelling: Verhulst, Galitsios, Scholz, Mertens, Odoi, De Pauw, Overmeire, Vanaken, Kaya, Junior Dutra, Harbaoui
Invallers: Lazic, Corryn, Ansah, Leko, Patosi, De Man, Trompet

Geblesseerd: Copa, Maric, Remacle
Geschorst: Persoons
Gevaar voor gele schorsing: Copa, Overmeire, Vanaken

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Vanden Borre, Kouyaté, Mbemba, Deschacht, Gillet, Vargas, Kljestan, Najar, Cyriac, Bruno
Invallers: Kaminski, Nuytinck, N’Sakala, Milivojevic, Tielemans, Praet, Pollet, Mitrovic

Geblesseerd: Acheampong, Alvarez, De Zeeuw, Suarez
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Mitrovic






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.