Dury: "Iedereen wil bij Anderlecht werken"

VRIJDAG, 21 FEBRUARI 2014, 08:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een tweetal weken geleden raakte bekend dat Franky Dury bovenaan het wenslijstje staat van Philippe Collin om John van den Brom op te volgen bij Anderlecht. De coach van Zulte Waregem is gevleid en zou geen 'neen' zeggen.


"Als het waar is, zou dit een mooi compliment zijn. Anderlecht is en blijft de grootste club van België. Iedereen wil daar werken", vertelt Dury in Sudpresse. De West-Vlaming wil wel benadrukken dat er nog absoluut niets concreet is. "Als Anderlecht contact zou opnemen, ga ik dit melden aan mijn club en niet aan de pers. Bovendien moeten ze dan contact opnemen met Zulte Waregem."

Dat Dury openstaat voor een club die hoger aangeschreven staat, is geen geheim. Afgelopen zomer stond hij al erg dicht bij een overstap naar het Franse Lille. "Als ik eerste keuze was, dan was ik vertrokken", aldus Dury. "Vooral omdat het vlakbij is. En heb je hun stadion en hun budget al eens bekeken? Maar ik ben erg gelukkig bij Zulte Waregem en momenteel is mijn enige doel hier in alle continuïteit verder werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.