Jaadi: "Heb graag nummer 7, zoals Ronaldo'

DONDERDAG, 20 FEBRUARI 2014, 12:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na enkele moeilijke maanden toonde Nabil Jaadi in Viareggio dat hij weer helemaal terug is. Onder meer Juventus en AC Milan houden hem van dichtbij in de gaten. "Het zou een eer zijn om ooit in Italië te spelen", vertelt Jaadi.


"Ik ben echter niet van alle interesse op de hoogte, dat is iets voor mijn manager. Maar ik houd wel van Italië. Het is net als mijn geboorteland Marokko een mediterraan land. De mensen zijn er erg vriendelijk", aldus Jaadi tegenover de Italiaanse voetbalwebsite Calciomercato.com.

Vorig jaar won Jaadi met Anderlecht het toernooi van Viareggio, nu eindigden ze tweede. "We hadden een erg hechte groep met veel spelers die geboren zijn in 1995, 1996 of zelfs 1997. Viareggio is zonder twijfel een erg belangrijk toernooi, met een grote reputatie."

Zoals bij zoveel voetballers is Lionel Messi Jaadi's grote idool. "Maar ik kijk ook enorm op naar Cristiano Ronaldo. Zijn spel lijkt meer op dat van mij. Daarom dat ik ook liefst met nummer 7 speel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.