Weinig steun voor Van den Brom in Wallonië

MAANDAG, 17 FEBRUARI 2014, 16:51 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Uit onze webpoll blijkt dat amper 27 procent van de Anderlechtsupporters nog achter John van den Brom staat. Opvallend is wel het verschil tussen de verschillende taalgroepen.


Er werd in de media al eerder gesuggereerd dat vooral aan Waalse kant het vertrouwen in de trainer volledig zoek is. Die stelling wordt nu bevestigd door onze webpoll. Van de Nederlandstaligen steunt nog 36 procent de Nederlandse trainer. Bij de Franstaligen is dat amper 17 procent. De steun voor de Nederlander is dus in beide gewesten ruim minder dan de helft, maar toch valt het grote verschil tussen de taalgroepen op. Van de Engels-, Duits- en Spaanstaligen krijgt Van den Brom nog het meeste vertrouwen: 45 procent.

De negatieve houding tegenover Van den Brom werd na de wedstrijd van gisteren nog versterkt. Ook dat blijkt duidelijk uit onze cijfers. Het aantal "nee-stemmers" steeg sinds gisterenavond nog verder.

Onze nieuwe peiling gaat over Anderlecht's U19.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.