Vanden Borre: "Gefluit heeft averechts effect"

MAANDAG, 17 FEBRUARI 2014, 10:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het team uitfluiten is volgens Anthony Vanden Borre niet de beste manier om hen te helpen. "Sommige jonge spelers gaan daar onder gebukt. Bij hen overheerst de schrik om iets slechts te doen", aldus de rechtsachter.


"Ik kan begrijpen dat het publiek niet tevreden is en fluit", zegt Vanden Borre. "Ik heb daar ook niet veel last van, maar anderen wel. Op training voetbalt iedereen met vertrouwen, maar in een wedstrijd is het blijkbaar anders. Uiteindelijk heeft zo'n gefluit alleen maar een averechts effect."

Het zijn echter niet zozeer de spelers die op de korrel genomen wordt. Het publiek viseert eerder coach John van den Brom. "Daar spreek ik me niet over uit, dat is iets tussen de coach en het publiek. Ook over de tactiek doe ik geen uitspraken. Wij krijgen taken en voeren die uit. Veel kan je de trainer niet verwijten. Ik wil duidelijk stellen dat de sfeer in de groep heel goed is en iedereen achter de coach staat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.