Kljestan: "Ik moest rusten na rugpijn"

MAANDAG, 17 FEBRUARI 2014, 10:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een goal en een assist had de wederoptreden Sacha Kljestan een groot aandeel in de overwinning van Anderlecht. Toch was hij niet tevreden. "De fans hebben het recht hun mening te laten horen, maar ik heb ze liever positiever."


Het was de eerste keer na de winterstop dat Kljestan in de basis begon. "Tijdens de winterstage had ik veel last van mijn rug, waardoor ik moest rusten", legt de Amerikaan uit. "Ik begon me al wat zorgen te maken met het WK in aantocht, maar de rustperiode heeft me goed gedaan. Ik ben conditioneel weer top."

Dat Kljestan gisteren weer scoorde, al zijn achtste van het seizoen, is geen toeval. "De coach had Gillet en mij gevraagd om geregeld in de box te komen. Het was trouwens een perfecte voorzet van Deschacht."

Na zijn doelpunt spoorde Kljestan het publiek aan om het team te steunen. "Ik kan hun ongenoegen begrijpen, maar zij moeten snappen dat het een moeilijke match was. Een team als Bergen komt enkel maar om te verdedigen, dat is niet gemakkelijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.