Van den Brom: "We hebben onze fans nodig"

MAANDAG, 17 FEBRUARI 2014, 10:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom was duidelijk aangedaan door de negatieve spreekkoren van de supporters. "Dit is niet leuk, zeker omdat we al niet overlopen van vertrouwen. De enige manier om hierop te reageren is winnen", aldus de coach.


"Ik ben natuurlijk in eerste instantie met de wedstrijd bezig, maar ik ben niet zo achterlijk dat ik niets gehoord heb", aldus Van den Brom op zijn persconferentie na de wedstrijd. "Maar ik kan me niet met het publiek bezighouden, ik heb werk met mijn ploeg."

Naar eigen zeggen was Van den Brom verbaasd over de reactie van de supporters. "Ik ken het Anderlecht-publiek alleen als fans die achter hun ploeg staan. Hopelijk doen ze dit snel opnieuw, want we hebben ze nodig. Zeker voor jonge spelers is het niet gemakkelijk om deze reacties van zich af te laten glijden. We hebben iedereen nodig om weer vertrouwen te tanken, ook onze fans."

Volgens Van den Brom heeft Anderlecht nood aan enkele overwinningen om het publiek weer achter zich te scharen. "We gaan hier alles aan doen, om te beginnen vrijdag in Lokeren en de week erna tegen Genk. Ik begrijp dat de fans niet tevreden zijn, dat zijn wij ook niet. Maar nu moeten we vertrouwen opdoen voor de play-offs en daarvoor hebben we onze supporters nodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.