Overzicht uitgeleende spelers

ZONDAG, 16 FEBRUARI 2014, 20:52 - Michaël

Zo, weer een speeldag voorbij, bijgevolg kunnen we eens kijken wat de uitgeleende Anderlecht-spelers er van gebakken hebben. We beginnen bij Samuel Armenteros bij Feyenoord.

De speler startte in de basis tegen NAC Breda maar speelde een zwakke wedstrijd. Hij werd in de 67e minuut gewisseld. NAC - Feyenoord eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Bij ostende vinden nu al drie Anderlecht-spelers onderdak, twee kwamen in actie tegen Mechelen. Jordan Lukaku is nog steeds geblesseerd. Fernando Canesin startte in de basis en speelde tot zeven minuten voor het einde. Maar het was Fede Vico die beslissend was. Hij scoorde vier minuten voor affluiten de gelijkmaker: 1-1.

Michaël Heylen zag Kortrijk verliezen, dit met 3-1 van Club Brugge. Heylen kreeg in de 23e minuut geel en werd bij de rust vervangen.

De Graafschap, met Nathan Kabasele in de basis speelde 2-2 gelijk tegen FC Volendam. Kabasele mocht de 1-0 op het scorebord zetten.

Andreas Luckermans kon met Helmond Sport winnen van FC Oss: 3-1. Luckermans werd in de 77e minuut gewisseld.

Dalibor Veselinovic ontving Leuven. Dankzij een 1-0 overwinning is Waasland-Beveren van de voorlaatste plaats weg, daar vinden we nu OHL terug. Veselinovic speelde de volledige 90 minuten.

Zulte Waregem won met 2-1 van Cercle. Mehdi Tarfi was niet in de selectie opgenomen.