VDB: "Het liefst met dezelfde elf spelen"

ZATERDAG, 15 FEBRUARI 2014, 09:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen ontvangt Anderlecht thuis rode lantaarn Bergen, van hen verliezen zou een enorme blammage zijn. Grote vraag die we kunnen stellen is: wie zet John van den Brom vooraan in de spits?


Na de wedstrijd tegen Kortrijk werd de trainingsintensiteit alvast enorm opgedreven. Zo werd er soms drie keer per dag getraind. "Er is een klik bij de spelers, nu hebben we enkel een referentiewedstrijd nodig", aldus Van den Brom.

Vorige week nog moest Bergen een 1-5 slikken tegen Lierse en komt de degradatie zo wel heel dichtbij voor de draken. Anderlecht kan, neen moet, hiervan profiteren wil het nog een kans maken op de titel.

Anderlecht doet er maar beter aan van te winnen want Standard stevent op dit moment af op de titel. Vermoedelijk keert hij terug naar de 4-4-4 maar wie zet hij in de spits?

Kiest hij toch voor Aleksandar Mitrović -die weer een nieuwe haarsnit heeft – of voor nieuwkomer David Pollet die vorige week tegen Kortrijk in extremis de 2-2 scoorde.

Wie vermoedelijk al zeker is van een plaatsje is Ronald Vargas. De Venezolaan maakte in de laatste wedstrijden indruk. "Ik heb genoten van Vargas", aldus de trainer op de persconferentie gisteren. "Hij en Cyriac boezemen de tegenstander heel wat angst in."

De Nederlander geeft alvast toe dat jij nog steeds op zoek is naar een soort van typeploeg. "Ik zou het liefst met dezelfde elf spelen, maar je moet nu eenmaal keuzes maken en zo vallen er wel eens jongen buiten de ploeg." Hiermee worden vooral Massimo Bruno en Dennis Praet bedoeld. "Bruno en Praet weten ook dat ze niet goed gespeeld hebben, maar ze reageren goed."



anderlecht-online forum