Pollet: "Droom van iedere spits"

MAANDAG, 10 FEBRUARI 2014, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt in de slotminuut redde nieuwkomer David Pollet een punt voor Anderlecht. Een geslaagd debuut, heet zoiets. "Het is onwezenlijk dat ik scoor bij mijn eerste kans. Toen de bal kwam, twijfelde ik geen seconde."


"Het ging snel deze week", vertelde Pollet na de partij tegen Kortrijk aan de verzamelde pers. "Maandag onderging ik fysieke testen, dinsdag speelde ik een oefenwedstrijd tegen Aalst en nu scoor ik bij de eerste kans die ik krijg. Toen de bal kwam, besloot ik gewoon te knallen. Elke spits droomt ervan te scoren bij zijn debuut."

Pollet vierde zijn doelpunt met bankzitter Sacha Kljestan. "Hij heeft me tijdens mijn eerste dagen bij Anderlecht goed opgevangen. Tijdens de rust zei hij me ook dat ik zou scoren", aldus Pollet. "Ik ben in een goede groep terecht gekomen."

Complementair met Cyriac

Zijn doelpunt doet Pollet uiteraard dromen van meer. "Natuurlijk hoop ik om veel te spelen en te scoren, maar ik moet eerste de club nog wat leren kennen", zegt Pollet, die het goed leek te vinden met Cyriac. "We vonden elkaar inderdaad een paar keer blindelings, maar het is nog te vroeg om te zeggen dat we complementair zijn. Een 4-4-2 ligt me wel, maar het is de coach die beslist."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.