Van den Brom en Deschacht opgelucht

ZONDAG, 9 FEBRUARI 2014, 09:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom heeft een goede bewaarengel want het had maar een paar seconden gescheeld of Anderlecht moest zonder punten huiswaarts. De Nederlander was na de wedstrijd tegen Kortrijk duidelijk opgelucht.


"We zijn teruggekeerd uit een totaal verslagen positie. Als je dat op zo'n manier kan, dan doet dat veel deugd om te zien als coach", aldus Van den Brom na het duel.

"Het punt is absoluut verdiend. We krijgen geregeld het verwijt dat we mentaal niet weerbaar zijn maar daar hebben we nu antwoord op gegeven."

Het was een ingevallen David Pollet die in vlak voor affluiten de 2-2 op het scorebord plaatste. "Ik ben blij dat hij scoorde, voor het team, maar ook voor mezelf."

Olivier Deschacht hekelde vooral de staat van het veld. "We proberen altijd uit te voetballen vanuit de defensie, maar dat was bijna onmogelijk op die strook van het veld", aldus de verdediger tegenover Sporza.

Natuurlijk kan hij zich niet tevreden stellen met een gelijkspel waardoor Standard straks weer de kans krijgt om verder uit te lopen. "Nu moeten we positief blijven. Onze mentaliteit was de hele match top. We streden van de eerste tot de laatste seconde en gaan tevreden naar huis."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.