Pollet redt vel van Van den Brom: 2-2

ZATERDAG, 8 FEBRUARI 2014, 19:58 - Michaël

Anderlecht kwam zaterdagavond in actie tegen Kortrijk en het mag nieuwkomer David Pollet een serieuze dankjewel zeggen. Hij scoorde namelijk seconden voor affluiten de 2-2 gelijkmaker.

John van den Brom startte tegen Kortrijk met Ronald Vargas in de basis, vooran vonden we Cyriac en Mitrovic terug. Nuytinck, Praet, Najar en Bruno zaten op de bank.

Het veld lag er na de regen van deze voormiddag echt slecht bij. Toch vielen er in de eerste helft kansen langs beide zijden, maar tot een doelpunt leidde dit niet.

Daarvoor was het wachten tot de tweede helft. Helaas voor Anderlecht viel die in het net van Silvio Proto: 1-0.

Van den Brom probeerde het tij te keren en bracht Pollet en Bruno op het veld, Mitrovic en N'Sakala mochten gaan rusten. Het was echter De Smet die de score voor de thuisploeg verdubbelde: 2-0.

Een kwartier voor tijd kon Cyriac de aansluitingstreffer tegen de netten werken: 2-1. Vlak voor affluiten belandde een bal van diezelfde Cyriac op de lat, weg gelijkmaker. Maar die kwam er toch. Niemand minder dan aanwinst Pollet maakte in de slotseconden de 2-2.

Anderlecht laat wederom toch weer twee punten liggen. Het mag Pollet wel een schouderklopje geven voor de gelijkmaker.