Selectie: Kortrijk - Anderlecht

VRIJDAG, 7 FEBRUARI 2014, 17:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen trekt Anderlecht naar het Guldensporenstadion in Kortrijk. Zoals verwacht zit Frank Acheampong niet in de selectie wegens een blessure aan de enkel. Hierdoor is hij enkele weken buiten strijd.


Demy De Zeeuw moest ook afhaken wegens last door een botsing op training. Luka Milivojevic zal de partij eveneens op de tribune moeten plaatsnemen. Wie wel in de selectie zit is aanwinst David Pollet en ook Silvio Proto is terug van de partij.

John van den Brom beseft het belang van de wedstrijd tegen Kortrijk. "Het is belangrijk om de drie punten tegen Kortrijk binnen te halen want we willen de teleurstelling na vorige week doorspoelen. Met de mentaliteit van deze week op training, maken we alvast een grote kans."

Selectie: Bruno, Cyriac, Deschacht, Gillet, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbemba, Mitrovic, Najar, N'Sakala, Nuytinck, Pollet, Praet, Proto, Tielemans, Vanden Borre en Vargas



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.