Losada eist geld van Anderlecht

WOENSDAG, 5 FEBRUARI 2014, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hernan Losada heeft bij de arbeidsrechtbank van Brussel een zaak ingeleid tegen zijn oud-werkgever Anderlecht. De Argentijn beweert dat de club hem nog 37.500 euro verschuldigd is naar aanleiding van zijn transfer naar Beerschot.


Na een weinig succesvolle passage in het Astridpark verkocht Anderlecht Losada in mei 2011 aan zijn ex-club Beerschot. De Antwerpenaren zouden de transfersom van 500.000 euro in twee schijven betalen, waarbij Losada recht had op 37.500 euro per schijf. Doordat Beerschot failliet ging, werd de tweede schijf nooit uitbetaald. Losada meent echter toch recht te hebben op zijn 37.500 euro.

De Argentijn trok eerst naar de FIFA, maar omdat hij daar geen gehoor vond, richt hij zich nu tot de arbeidsrechtbank. In het verleden ondernam Losada ook al gerechtelijke stappen tegen Anderlecht om geld te eisen na zijn uitleenbeurten aan Heerenveen en Charleroi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.