Van Himst: "Pollet is geen showvoetballer"

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2014, 09:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet alleen de modale Anderlecht-fan kende vrijdag een zware avond, ook Paul Van Himst keek met lede ogen toe hoe Anderlecht zich liet afmaken door Lierse. "Het was een catastrofe", zucht hij. "Misschien kan David Pollet helpen."


De meegereisde fans namen Herman Van Holsbeeck op de korrel voor het uitblijven van grote namen als versterking. Van Himst neemt het echter op voor de manager. "Hij was ook beperkt met de financiële middelen die hij kreeg. Bovendien is het de coach en niet de manager die de ploeg opstelt. Maar Van den Brom lijkt de juiste formule niet te vinden."

Van Himst hoopt dat de nieuwe spits Pollet het tij kan keren. "Van bij Charleroi is die gewoon om te knokken. Pollet is geen voetballer die showmatchen speelt."

De achterstand op Standard bedraagt intussen tien punten, maar volgens Van Himst is alles nog mogelijk. "De halvering van de punten, weet je wel. Standard zit nu in de winning mood, maar ik vraag me af of ze hun fysieke manier van voetballen nog drie maanden kunnen volhouden. De inspanningen dat die elk weekend leveren, dat is fenomenaal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.