Kudimbana: "Natuurlijk was ik verrast"

DINSDAG, 4 FEBRUARI 2014, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Nicaise Kudimbana haalde Anderlecht op de laatste dag van de wintermercato nog een extra doelman. "Ik ben me ervan bewust dat ik allicht niet zal spelen, maar je zal mij niet horen klagen", zo vertelt Kudimbana.


In een gesprek met Het Nieuwsblad geeft Kudimbana toe dat hij verrast was toen Anderlecht hem contacteerde. "Maar ik ben ook tevreden. Anderlecht blijft een speciale club voor mij." Tussen 2008 en 2011 speelde de Belg met Congolese roots ook al voor paars-wit. "Ik was toen zesde keeper ofzo, we waren toen met erg veel doelmannen."

Nu moet Kudimbana Davy Roef vervangen als derde keeper. Die moet geopereerd worden aan de patellapees om klaar te zijn tegen volgend seizoen. Als Kaminski wordt uitgeleend, zit er zelfs een verlengd verblijf in.

"Met Vanden Borre, Deschacht, Kouyaté ken ik nog enkele spelers uit mijn vorige periode. Cheikhou was trouwens één van de eersten om me te feliciteren met mijn transfer", aldus Kudimbana nog. "Ik zal dus geen aanpassingsperiode nodig hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.