Nuytinck: "We hebben heel slecht gespeeld"

ZATERDAG, 1 FEBRUARI 2014, 09:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck mocht ook nog eens in de basis starten, en met alle respect, een sterke wedstrijd heeft hij niet gespeld, integendeel. En dat beseft hij maar al te goed.


"We hebben heel slecht gespeeld, een complete off-day, een wanprestatie", aldus Nuytinck tegenover Sporza radio na de match op het Lisp."

"We hebben heel we wedstrijd niet ons eigen spel gespeeld. Heel laag baltempo, verkeerde keuzes, niet balvast, de ruimtes waren te groot en zo kan ik nog even doorgaan. Als dat allemaal verkeerd gaat weet je dat je een hele moeilijke avond gaat krijgen en ten tweede dat zij het ook kunnen afstraffen en dat hebben ze gedaan."

"Beide doelpunten waren ons eigen fout en dat mag niet. Ik wil niet zeggen dat we op een bepaald moment beter in het spel wamen want ik had absoluut niet het gevoel dat we goed speelden. Als het 1-0 blijft kan je het misschien nog forceren maar dan maak je een fout en wordt het 2-0 en wordt het moeilijk om het nog recht te zetten."

"Hoe moet het verder? We hebben twee wedstrijden verloren na de winterstop, dat moet afgelopen zijn. We gaan richting de play-offs dus je moet het gat niet groter laten worden. Dat is n het belangrijkste, dus wij moeten gewoon alles winnen. Maar het wordt lastig want het gat wordt groter en dat is onze eigen schuld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.